Emlinder.se levererar all profilreklam,  yrkes och profilkläder och alla våra övriga reklamprodukter över hela Sverige med snabba transporter.

Vi erbjuder både transfertryck och brodyr på det mesta.

 

Profilprodukter - Giveaways för mässor och events

Den klassiska reklamartikeln är väl att att ge bort en reklampenna. Det har väl alla någon gång fått? En sådan användbar reklampryl som en penna med tryck är ett måste för varje företag i sin uppsättning av profilprodukter. Dels har företaget användning av det själva, dessutom är enkelt att ha med en bunt reklampennor och ge bort när så behövs, vid kundbesök, mässor eller events.


Reklamgodis är en annan populär reklamprodukt och giveaway, kanske speciellt vi mässor.

Ofta väljer man karameller med eget tryck, men även choklad i olika former och med eget tryckt omslag har blivit populärt.

 

Vilken Profilprodukt ska jag välja till företaget eller organisationen?

Det finns som sagt ett brett utbud av olika typer av reklamprodukter att välja bland, vi har nämnt några här ovan, och personligen tycker vi att har du ingen annan reklamartikel nu, så börja med en snygg penna med ditt tryck. Du får många, och kan sprida dem till många. En bra början att göra PR för ditt företag/förening/organistation.

 

Till mässor och event, jag behöver Profilprodukter med tryck ?

När det gäller mässor så är ofta nyckelband med tryck ett måste. Dessa är populära att ge bort, speciellt om du förser nyckelbandet med ett snyggt tryck. Varför inte välja vårt heltryckta nyckelband där du kan trycka bilder och text i obegränsat antal färger för samma låga pris!.
På mässor får man ofta ganska mycket informationsblad och broschyrer, så varför inte ge bort en återanvändningbar tygpåse med tryck? Tygpåsen kommer att exponera ditt företagsnamn eller budskap oerhört bra över hela mässan, dessutom är tygpåsen ett bra miljöval.
Nyckelringar med tryck, reflexer med tryck och naturligtvis pennor med tryck rekommenderar vi. Vill du ge bort t-shirt med ditt tryck rekommenderar vi det innerligt, efterrsom din logo eller budskap kommer att exponeras utmärkt.

 

 


Vi inbjuder dig att titta igenom vårt sortiment av profilprodukter.
Har du frågor, kontakta oss gärna.

© 2019 by Emlinder.se